NAK KURUSKAN BADAN 2KG-5KG DALAM MASA SEMINGGU?
Klik Sini
Alpha Lipid Slim Diet II - Kurus Dengan Pantas



SocialTwist Tell-a-Friend



Alpha Lipid Lifeline


Pelan Pemasaran Alpha Lipid

Click Here - Marketing Plan Alpha Lipid


Dengan hanya bermodalkan RM60.00 (Semenanjung), RM70 (Sabah&Sarawak) anda sudah boleh menjadi ahli seumur hidup bersama kumpulan NZ New Image Asia Sdn Bhd yang melayakkan anda membuat belian dengan harga ahli dan menjadikan anda sebagai ahli perniagaan.

N.Z. NEW IMAGE SDN. BHD. (187266-D) (AJL 93450) (www.newimageasia.com)


Pelan Pemasaran Alpha Lipid - Ladder Of Success

Pelan Pemasaran Alpha Lipid - Your Starting Point For Earning

Setelah mendaftar, anda akan bergelar member@representative dan layak untuk memdapat produk Alpha Lipid pada harga ahli RM160 (Harga Ahli utk Semenanjung), RM170 (Harga Ahli utk Sabah/Sarawak) untuk setiap tin.

Dengan hanya menjadi pengguna biasa, anda akan mendapat pulangan rebet bagi belian produk2 alpha lipid di mana ianya bergantung kepada jumlah tin yang di beli pada setiap bulan. Sila lihat gambar di atas untuk formula rebet.

Bagi setiap 1 tin alpha lipid (slim diet2/lifeline) mempunyai 108pv.

Contoh: Dalam bulan ini anda telah membeli sebanyak 6 tin (108pv X 6 = 648pv). Maka, pihak syarikat akan memberikan anda rebet sebanyak 8% daripada jumlah pv anda bulan ini. Rebet anda adalah 648 X 8% = RM51.84 dan akan di kreditkan pada bulan hadapan.

Pihak syarikat akan kredit rebet anda terus ke dalam akaun bank anda.

Jika anda ingin mempromosikan atau menjual produk alpha lipid, maka anda boleh mendapat untung runcit sebanyak RM30 bagi setiap tin kerana harga jualan biasa adalah RM190.

Sekiranya anda ingin terus berkembang maju bersama-sama syarikat new image, adalah sangat di galakkan untuk anda terus naik kepada pangkat yang seterusnya, iaitu Pangkat Supervisor.

Pelan Pemasaran Alpha Lipid - Supervisor

Bagaimana Nak Mencapai Supervisor?

1) Membuat pembelian secara peribadi dan kumpulan mencapai 3,000 pv/gv (30 tin) dalam masa 1 bulan kalendar (hanya sekali seumur hidup)

Cara 1: Anda boleh membuat belian sekali gus 30 tin (3000++ pv). Ini adalah yang terbaik :)

Cara 2: Anda boleh membuat belian sedikit demi sedikit dalam masa 1 bulan kalendar.
Cth: Minggu 1 anda boleh beli 10 tin. Minggu ke 2 anda boleh beli 10 tin lagi dan minggu ke 3 beli 10 tin lagi. Jumlah terkumpul adalah 30 tin (3000++pv) dalam 1 bulan kalendar.

Cara 3: Cara ini perlukan anda mengajak rakan-rakan anda menjadi ahli di bawah kumpulan anda dan membuat belian produk.
a) Syarat belian peribadi anda adalah mesti 15 tin @ 1500pv.
b) Baki 1500pv lagi di kira daripada kumpulan anda. Jumlah terkumpul pv anda dan kumpulan ada mesti 3000gv atau lebih dalam 1 bulan kalendar.
Cth:
Rakan A menjadi ahli di bawah kumpulan anda dan membuat belian 4 tin (432pv).
Rakan B menjadi ahli di bawah kumpulan anda dan membuat belian 4 tin juga (432pv).
Rakan C menjadi ahli di bawah kumpulan anda dan membuat belian 4 tin juga (432pv).
Rakan D menjadi ahli di bawah kumpulan anda dan membuat belian 3 tin juga (324pv).
Jumlah terkumpul belian anda dan kumpulan anda adalah
(15 tin = 1620pv + 432pv + 432pv + 432pv + 324pv) = 3240gv.
Anda sudah pun menjadi supervisor :)
2) Atau Membuat pembelian secara peribadi dan kumpulan mencapai 6,000 pv/gv (60 tin) tanpa ada had masa.

Belian anda dan kumpulan anda di kumpulkan dan apabila mencapai 6,000pv/gv anda akan di naikkan kepada pangkat supervisor.

Cth:
Bulan pertama anda beli 10 tin (1080pv).
Bulan kedua anda beli 10 lagi (1080pv).
Bulan ketiga anda beli 10 tin lagi (1080pv).
Bulan keempat anda beli 10 tin lagi (1080pv).
Bulan kelima anda beli 10 tin lagi (1080pv).
Bulan keenam anda beli 10 tin lagi (1080pv).
Jumlah terkumpul pada bulan keenam adalah 6480pv.
Maka bulan ketujuh anda di naikkan kepada supervisor :)


Kelebihan Menjadi Supervisor?


1. Rebat kekal maksimum 25%. Setiap tin anda akan mendapat rebet RM27 (25% X 108pv). Ini bermakna anda memperolehi keuntungan RM57 untuk setiap tin yang dijual. (RM27 rebet + RM30 untung runcit)
2. Bonus rangkaian 4 tingkat (5% + 5% + 3% + 3% = 16%)
3. Bonus royalti untuk perniagaan baru (2-4%)
4. Pendapatan di jangka RM 240 hingga RM 1000
5. Bonus RM500 dengan mendaftarkan Supervisor baru (30 tin)
 

Pelan Pemasaran Alpha Lipid - Manager

Bagaimana Nak Menjadi Manager?

1. Mempunyai sekurang-kurangnya 2 supervisor yang ditaja sendiri dalam masa 2 bulan kalendar.

Kelebihan Menjadi Manager?

1. Rebat kekal maksimum (25%). Setiap tin anda akan mendapat rebet RM27 (25% X 108pv).
2. Bonus rangkaian 4 tingkat (5% + 5% + 5% + 5% = 20%)
3. Bonus royalti untuk perniagaan baru (2-4%)
4. Pandapatan dijangka RM1000 - RM4000 Sebulan.
5. Compress Up. Pengiraan bonus rangkaian akan di kira daripada 4 tingkat yang aktif.

Pelan Pemasaran Alpha Lipid - Ruby Executive

Bagaimana Nak Menjadi Eksekutif RUBY?

Mempunyai 3 manager tajaan terus yang aktif dengan jumlah jualan mencapai 60,000 gv (600 tin Alpha Lipid) secara berkumpulan dalam masa satu bulan kalendar.

Kelebihan Menjadi Eksekutif RUBY?

1. Rebat kekal maksimum (25%). Setiap tin anda akan mendapat rebet RM27 (25% X 108pv).

2. Bonus rangkaian maksimum (5% + 5% + 5% + 5% + 2% =22%)

3. Bonus royalti untuk perniagaan baru (2-4%)
4. Perkongsian keuntungan syarikat sebanyak 1%.
5. Bonus ininity 2% sehingga 5 generasi
6. Pandapatan bulanan : RM8000++

Pelan Pemasaran Alpha Lipid - Emerald Executive

Bagaimana Nak Menjadi Eksekutif EMERALD?

Mempunyai 5 manager tajaan terus yang aktif dengan jumlah jualan secara berkumpulan 100,000 gv (1,000 tin Alpha Lipid) dalam masa satu bulan kalendar.

Kelebihan Menjadi Eksekutif EMERALD?

1. Rebat kekal maksimum (25%). Setiap tin anda akan mendapat rebet RM27 (25% X 108pv).
2. Bonus rangkaian maksimum (24%)
3. Bonus royalti untuk perniagaan baru (2-4%)
4. Perkongsian keuntungan syarikat sebanyak 1% + 1%.
5. Bonus ininity 3% sehingga 5 generasi
6. Pandapatan bulanan : RM10000++

Pelan Pemasaran Alpha Lipid - Diamond Executive

Bagaimana Nak Menjadi Eksekutif DIAMOND?

Mempunyai 8 manager tajaan terus yang aktif dengan jumlah jualan secara berkumpulan 200,000 gv (2000 tin Alpha Lipid) masa satu bulan kalendar.

Kelebihan Menjadi Eksekutif DIAMOND?

1. Rebat kekal maksimum (25%). Setiap tin anda akan mendapat rebet RM27 (25% X 108pv).
2. Bonus rangkaian maksimum (25%)
3. Bonus royalti untuk perniagaan baru (2-4%)
4. Perkongsian keuntungan syarikat sebanyak 1% + 1% + 1%.
5. Bonus ininity 4% sehingga 6 generasi
6. Pandapatan bulanan : RM$$$$$$$$$$$$$$$$ (TANPA HAD)

Pelan Pemasaran Alpha Lipid - Royalty Bonus

Bonus Royalty Setiap 6 bulan sekali...NIE INCOME EXTRA...DI BAYAR CASH...tak termasuk income bulan-bulan ya...
Royalti Bonus Alpha Lipid Slim Diet II

Apa yang perlu anda buat..promosi, promosi, promosi & promosi tentang Alpha Lipid Lifeline.
Promosi tu bukannya kena pergi rumah ke rumah, duk kat shopping complex atau promosi kat stesen bas..

Promosi tu melalui hanya internet je....Facebook…

Ubah habit berFACEBOOK kepada pendapatan kedua !!!

SLIM, SIHAT DAN BERDUIT !!!

Jangan Tunggu Sampai Esok

Daftar Sekarang Ahli Alpha Lipid

 

Sila Call/SMS/WhatsApp untuk mendapatkan maklumat lanjut.


019-3857717


Email Marketing Bisnes Tone Excel

© Copyright 2017. All Rights Reserved.
This is not an official NZ New Image website, does not represent it, nor is it related to any other parties including NZ New Image itself. It is a personal website for registered members under NZ New Image company. The website is a platform to sell the product and promote the product. Prices and promotions are subject to change without notice.